Het was bewolkt, net als gister en de dag daarvoor. In feiten was het al zo lang bewolkt dat de mensen zich de kleur van de lucht niet meer herinnerde. Dan keken ze in een boek met plaatjes en wisten ze het weer. Tenzij ze in een boek met zwart-wit plaatjes keken, dan kregen ze ruzie met de mensen die in boeken met gekleurde plaatjes keken omdat ze toch zeker wisten dat de lucht geen maffe kleur als blauw kon hebben.