Ik kan je alles geven wat je wilt,
Maar jij accepteerd me niet.
Ik vecht voor jou, maar jij laat me alleen in het gevecht van leven en dood.
Ik geef je warmte, maar jij laat mij in de kou staan!
Ik zal altijd voor je klaar staan, maar jij ziet em niet meer.
Drugs werd jou leven.
Je laat mij vernederd en kapot achter, begrijp je het nou niet?
Ik kan je helpen!
Maar het enigste wat jij wil is drugs, drugs en drugs!
Ik kan het niet meer aan!
Was jij die jongen maar van een paar maand terug! Toen was alles nog onschuldig en hield je nog van me.
Ik hou van die jongen. Niet van deze drugsverslaafde!
Ik hou echt van je!
Ik mis de echte jij!
Wanneer kom je terug?
ik wacht op je..
Afwachtend kijk ik naar jou,
maar jij gaat eral vandoor met je drugs.
Is dit het eind van ons?