Heb jij soms een bang gevoel
snap jij precies wat ik bedoel
voor degenen die dat niet snappen
zal ik een geheim verklappen
je bent bang voor iemand of iets
bijna niemand is dat voor niets
neimand is nergens bang voor
geloof me, geloof me maar hoor
misscien kan je iemand vertrouwen geven
en die genen zich in jou inleven
bang ben je dan misschien niet meer
maar meestal komt er nog een keer