Forever
Lachen en soms gevat,
wees niet boos mijn schat.
Blij vol vreugde soms gekat,
Wees niet boos mijn schat.
Het leven loopt anders dan van te voren ingeschat,
Ga door, wees niet boos mijn schat.
Het is voor ieder niet eindeloos,
Mijn schat wees nu niet boos.
Jvj Xxx