steeds geef je me een goed gevoel.
steeds dat ik naast je lig gaat mijn hartje heel snel.
het enigste wat ik doe is genieten van jou.
je begrijpt me bij alles wat ik doe.
hetgeen dat we samen hebben is zo zalig.
ik wou dat ik elke avond in armen in slaap vallen kon.
ik wil je echt nooit meer kwijt.
het gevoel dat ik voor jou heb zal steeds blijven bestaan.