Jij zit in mijn hart.....
Elke dag een lach
maar soms een kleine traan
Jij bent echt met iedereen begaan
Nooit een keertje rust, druk weer elke dag.
Maar staat altijd voor me klaar
Voor alles wat je doet, ben ik dankbaar
Jij zit in mijn hart....
Jij bent de allerliefste, de geen die ik vertrouw
Je hebt geen besef hoeveel ik van je hou
een engel zonder vleugels maar wel één die mij
bewaakt,
degeen die mij nooit kwijt raakt.
Jij zit in mijn hart…
Nu sta ik hier voor jou
Geen meisje meer maar een vrouw
Ik weet nu hoe het voelt,
ik snap wat jij met vriendschap bedoelt.
Jij zit in mijn hart....
Jij bent de allerliefste, de geen die ik vertrouw
Jij heb geen besef hoeveel ik van je hou
Al heb je dan geen vleugels, een engel ben je wel
Jij bent en blijft, de eerste bij wie ik aanbel.
Jij staat altijd voor me klaar
Voor alles wat je doet ben ik dankbaar
Jij zit in mijn
hart……. Hou van jou
Xxx