pijn en verdriet dat is wat ik voel bij jou.
jij de persoon waarvan ik zielsveel hou.
je worsteld met de angst en verdriet van een goede vriendin en je wil er voor haar zijn.
Haar verlossen van de hevige pijn.
ik sta te "kijken" langs de zijlijn.
en wil er voor jullie allebei zijn.
Ik hoop dat ze ons spiritueel bij haar zal voelen.
zodat zij merkt dat we het echt goed bedoelen.
ik wil haar helpen, net zoals jou.
ja ik heb enorme bewondering voor deze lieve vrouw.
geschopt en geslagen in het leven.
maar hoop ik dat wij haar een mooie toekomst kunnen geven.
lieve meid hou vol.