CountryManiaRadio is een fijn countrystation om naar te luisteren
En je hoord er niemand fluisteren
Dit countrystation hoor je het meest in het binnenland
Maar er wordt ook geluisterd in het buitenland
Met live dj's kan je verzoekjes aanvragen
Die ook in de verzoeklijst staan
Je kunt uit heel veel nummers kiezen
En dan heb je niks te verliezen
CountryManiaRadio is een countrystation voor zowel dansers als voor de luisteraars bedoeld is
Elke maandag wordt er de Country en Line Dance non-stop gedraaid op CountryManiaRadio
En wordt steeds nieuwe nummers in de countrylinedancelijst gezet
CountryManiaRadio is een leuk station om naar te luisteren en een goed dansje op te doen
Er komt veel bekende en onbekende dansen voorbij
Maar bij heel veel nummers hoor je veel instrumenten erbij
en dat hoord er allemaal bij
CountryManiaRadio zet hem op
En zo is het helemaal top
En op naar het 3 jarig bestaan