Dingen zien die zij niet zien
Dingen voelen die zij niet voelen
Dingen horen die zij niet horen
Dingen zien uit het verleden
Dingen horen die er niet zijn
Dingen voelen die je niet hoort te voelen
Ik zal het blijven zien, voelen, en horen
Maar dat maakt niet
Ik ben niet bang meer...
Ik zie, ik zie wat zij niet zien