Als ik morgen ga
Vraag dan aan de bomen
Vraag dan aan de zon
Hoe het zover heeft kunnen komen
En hoe dit allemaal beginnen kon
Als ze dan niks zeggen
Kunnen ze het niet uit leggen
Als ik morgen ga
Huil dan niet om mij
Ik ben weg
Ik ben voorbij
Ook al heb je zoveel om mij gegeven
Je zult door moeten leven
Als ik morgen ga
Vergeet dan niet te vragen
Aan de warmte aan de kou
Vraag ze je te vertellen
Hoeveel ik van je hou
Misschien doet het je zeer
Maar terug komen kan ik niet meer
Onthoud dat je nog bestaat
Omdat mijn liefde voor jou nooit vergaat
Omdat ik tegen je zeggen wou
Ik hou van jou