Door het geloof geindoctrineerd
werden alle goden teveel vereerd?
Met alle gevolgen van dien
zijn aan de aanslagen te zien!
Geen oorlog gevoerd zonder geloof of macht
zonder de winst die men verwacht.
Miljoenen doden doodgezwegen
met de vraag waar vechten we tegen?
De wederopbouw van de getroffen landen
geen kracht meer, maar aan banden.
Hypocriete positie van het top-kapitalisme
wordt helder in realisme!