Licht punt.
De angst kruipt van me af,
ik ben gewoon bekaf.
Ik probeer het gevoel te negeren,
maar waar moet ik beginnen.
Ik wil terug in de tijd,
want van zo veel dingen heb ik spijt.
Maar er is een licht puntje in me leven,
die altijd bij me is gebleven.
Als ik er aan denk,
weet ik dat het me liefde schenkt.
In moeilijke tijden,
die probeer te vermijden.
Denk ik er aan,
en zal ik bij dat geluk stil staan.
Ik weet dat het altijd bij me is,
als ik met niet vergis.
Maar er is een licht puntje in me leven,
die altijd bij me is gebleven.
Als ik er aan denk,
weet ik dat het me liefde schenkt.
Het is dat geluk dat jullie brengen,
die liefde die jullie schenken.
Het betekend zo veel voor mij,
bij jullie voel ik me vrij.
Lieve mensen van mij,
jullie maken mij zo blij.
Vrienden voor het leven,
liefde die ik met jullie zal delen.