Mijn voeten bonzen nog na
van die wilde mazurka
terwijl de band een scottish in zet
Verlichting van tempo
zit er niet meer in
sinds het publiek het verschil
tussen hanterdro en an dro niet meer hoorde
Mijn lichaam vraagt mij te stoppen
maar de roes en muziek
dwingen mij door te gaan
Na die bourréé wist ik
ik moet stoppen
maar de gigue lonkte te verleidelijk
en de tovercirkel kon ik ook al niet weerstaan
Alleen stilte of een wals
kan mijn gekwelde benen nog verlichten
Helaas, een polka
Bandwissel
jengelbak, wurggeit en trekzak
gonzen nog na in mijn oren
Ik zwalk naar de bar
bestel een cassis
Alcohol is overbodig
ik ben al dansdronken