Liefste broer ,
je bent blind
Blind dat je niet ziet
blind dat je niet herkent
blind dat je niet beseft
wat voor persoon je geworden bent.
Blind voor je fouten
blind voor je gepest
blind dat je niet merkt
hoezeer je mensen hebt gekwetst
Open eens je ogen
dan merk je heel misschien
dat je zo goed als blind bent
als je alleen ziet
wat je wil zien