Vertrouw op de liefde
Vertrouw op uw gevoel
Geloof uw intuïtie
Want dat helpt, een heleboel
Vrees niet voor de toekomst
En vrees ook niet voor mij
Kijk me aan, in mijn ogen
En kom langzaam dichterbij
Zie mij, hoor mij, voel mij
Pak mijn hand, neem me mee
Leef met mij, als geliefde
En geniet van elk cliché
Laat mij u beminnen
U bent immers mijn lot
Ook nog eens het winnende
Met een dubbele jackpot
Geen angst voor mijn hartstocht
Noch dat ik verander
Ik ben en blijf voor eeuwig
Uw trouwe buitenlander