Laat me huilen op je schouder
pak me gewoon eventjes vast
Laat me voelen dat je van me houdt
of ben ik dan zo een grote last
Ben ik dan zo moeilijk
is het zo moeilijk met mij te leven
Besef je ineens dat je beter verdient
wil je mij je liefde nog geven
Weet je nog waarom je verliefd op mij werd
ben je dat nu nog elke dag
Word je nog vrolijk als je mij ziet
zeg het als ik niet meer hopen mag
Ben je nog wel gelukkig met mij
vind je het tijd dat je mij nu verlaat
Pak me gewoon eventjes vast
en zeg alsjeblieft dat het niet overgaat