Jouw schepper was een wonderdichter (voor Pidie)
Het ritme van je leven
Is een mooi uniek gegeven
Het schema van je lichaam
Heeft voor mij iets heilzaam
De klanken uit je hart
Maken mij verliefd verward
De rijmen in je ogen
Kunnen mijn gemoed verhogen
Mijn meisje, liefje, stralend licht
Jij bent het mooiste liefdesdicht