het wil maar niet zomeren
misschien komt het nog voor elkaar
in september aanstaande
of anders volgend jaar
het wilde maar niet zomeren
op het strand van Ameland
lagen we met harde tepels van de kou
te bibberen van ellende
de zomer van tweeduizendtien
liep gierend uit de klauw
we gingen op vakantie
namen regenkleding mee
huilden tranen met tuiten
op het strand van Zandvoort aan Zee
het wilde maar niet lukken
de winter was al lang
en zonder de liefde
werden wij van binnen bang
gingen naar Afrika naar het WK
verloren de finale
klote van de bok, bla bla bla
we gingen op vakantie
namen van alles mee
en verzopen van ellende
op het strand van Bergen aan Zee