Soms voel je je heel klein,
Als je wordt neergehaald,
Als iemand je op je zwakke punt druk,
of zelfs slaat.
Soms is het beter om de dingen die gebeurt zijn achter je te laten,
en opnieuw te beginnen.
De erge dingen vooral vergeten,
en de mooie dingen koesteren !
Als je naar de aarde kijkt,
Mensen gaan kapot aan alles wat ze meemaken,
zoveel ellende is er in de wereld.
Maar dat betekent ook,
Je bent nooit alleen!
Je hebt iemand aan je zij die je kan vertrouwen en waarbij je je hart kan luchten,
en andersom.
Dat zijn dingen,
die je moet koesteren (L)!