Zwijg niet
Deel met mij
Heb me lief
Ontkennen heeft geen zin
Wees open
Frank en vrij
Doe niet of je neus bloedt
Zie me in de ogen
Toon een stukje jou
Zeg dat je niet wil
En ik zie de leugen in je ogen
Fluister dat je wel wil
En ik hoor de twijfel in je woorden
Liefde is geen keuze
Gevoelens zijn niet te sturen
Aantrekkingskracht is niet te verhelpen
Geef toe
Dat je voelt
Maar niet durft
Praat
Over je twijfel
Geef je bloot
Omarm me
Lief en teder
Leg je kaarten open
Je zult zien, dan blijkt
Het is het allemaal waard