Diep in gedachten zit ik op de bank.
En denk aan jou aan de tijd dat we samen zijn.
O wat mis ik jou erg.
ik voel me als een roos zo rank.
Gezamelijk zijn met jou en de kids
dat maakt mij leven zo fijn.
Trwijl ik diep in ellende zat.
Kwam jij zomaar ineens in mijn leven.
Ik durf nu uit volle borst te zeggen.
Ik wil jou.
Want jij hebt mij zoveel te geven.
Dankzij jou voel ik mij veilig en geborgen.
Met open ogen g ik weer de toekomst in.
Dus wil ik voor jou altijd blijven zorgen.
Want enkel zo heeft het leven.
Voor mij en de kinderen weer zin.
Geloof mij mijn liefste.
Ik zit hier zo erg te beven.
Met tranen van geluk in mijn ogen denk ik aan jou.
Door het fijne gevoel wat jij me steeds blijft geven.
Dat is de reden waarom ik zoveel van jou hou.