Er is al veel over geschreven en gezongen
Gevoelens van verlangen en lust
Liefde is een opiaat voor het hart
Verliefd zijn helpt tegen de smart
Het overstemt de pijn en het verdriet
De pijn van het kwetsen en het schuldgevoel
Ik verlang naar je soms vol lust
Gekmakend verliefd wil ik dan dat je me kust
Deze gevoelens, verwacht er niet veel van
Ik uit ze gewoon en doorleef de pijn
Het is bitter wanneer je zegt "ik niet"
Zoet ook want het doet mijn schuld teniet
Gevoelens als genegenheid en respect
Die zijn er ook en zeker wel oprecht
Wanneer het verliefd zijn verdwijnt
Hoop ik dat hierdoor een vriend verschijnt