Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Mishandelt hart
In mijn mishandelt hart
Daar zit een gat
Een leegte zo hol
Dat ik er van tol
Geen emoties om mee gevuld te worden
Want mijn mishandelt hart is blauw
Dat komt door jou
Harde slagen keer op keer
Geen genezing mogelijk meer
Mijn hoofd is leeg gemaakt
Want mijn hart staakt
Overal alleen nog leegte
Mijn mishandelt hart
Is het zat
Geen pijn meer
Want dat doet zeer
want het gat in mijn mishandelt hart zit verstopt
Dat is de reden dat hij nog klopt
Een mishandelt hart was koud
En nu warm want er is weer iemand die van mij houd
Reacties op dit gedicht
sirka vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
didilive
:
Donderdag, juni 07, 2012 21:04
Wauw zeer mooi geschreven! raakt me
Over dit gedicht
Auteur:
sirka
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
30 augustus 2010
Thema's:
[Mishandeling]
[Verwerking]
[Liefde]