Pesten terwijl je weet wat je doet,
Je denkt dat het stoer is
Maar vanbinnen weet je: het is niet goed
Je pest een vriendin van mij
En vind jezelf heel wat
Maar op een dag
Worden mensen jou ook zat
Want niemand heeft het recht
Zelfs jij niet
Om haar lelijk te noemen
Zij is gewoon zichzelf
Accepteer dat maar
En heb je daar problemen mee
Kijk dan maar de andere kant op
Ik zeg je dit niet zomaar
Je kunt haar pesten
Haar kapot maken
Maar kijk eens naar jezelf
En niet steeds naar haar
Jij bent ook niet perfect
En dat reageer je af op haar