elke minuut denk
ik aan onze tijd samen ,
het samen zijn mis ik zo.
ik kan niet wachten
om je weer te zien.
de tijd komt maar
de tijd gaa ook weer weg,
de liefde van mijn leven
is nu niet bij me.
ik kan de pijn niet,
verdragen.
jij bent mijn ware,
jij geeft me de kracht ,
toen je zei ik blijf bij je,
elke dag.
maar waar ben je nu?
nu ik je mis weet ik niet,
meer wat ik moet.
wat wij hadden de liefde is
niet te verglijken met de wereld,
vol liefde want hoe wij hand in hand,
liepen is ongelofelijk zoveel liefde van 2 personen.
elke x als ik nu buiten ben zie ik 2 mensen ,
hand in hand en zoenen dan zie ik weer een beeld van ons.
lieverd ,
de liefde speelt in dagen dat we niet samen kunnen zijn,
je bent de zon in de regen en ik wil bij je zijn want de liefde die ik geef geef je ook weer aan mij.
jou lippen op de mijne gaf mij de warmte,
en de teken dat je me leuk vind vooral toen je zei ik hou van je .
i miss you so much !!