Ik stap in, de beugels gaan vast
Spanning stijgt met elke meter omhoog
Het uitzicht kan ik niet van genieten
Klamp me stevig vast in afwachting van de top
Bovenaan gaat het gebeuren de val naar beneden
Duizelingwekkend hard mijn maag protesteert
Omhoog, omlaag en de kick van de kurkentrekker
Onze vriendschap lijkt er wel een beetje op