Als ik tijd heb
dan komen ze niet
en als ze dan komen
dan past het niet.
De laatste tijd komen ze
vaak als ik ze niet wil
maar meestal is het ’s avonds
als ik in mijn bed lig heel stil.
Soms komt er maar eentje
piepen om de hoek
maar soms is het een hele stroom
zoals de letters in een boek.
Als ze komen, kan ik ze niet stoppen
dan snotter ik hele zakdoeken vol
en als ze dan op zijn, voel ik me leeg,
alleen, moe en helemaal hol.