Een weg, een pad
Ik ben het zat
Het is geen weg die ik gekozen heb
Maar dit is mijn pad
Geen afslag, geen zijpad
Want daar zit een lat
Geen pad om af te slaan
Er is maar een baan
Er zit geen einde aan
Want hij stopt pas bij het einde van mijn bestaan