Vroeger al een grote betekenis,
nu nog steeds van groot belang.
Ook al zien we elkaar maanden niet,
jou verliezen? Nee daarvoor ben ik niet bang.
Deze vriendschap is bijzonder,
want het zal lang in stand blijven.
Door de gezelligheid en geen enkele ruzie,
ik hoop dat dit nooit weg zal drijven.
We zien elkaar dan wel minder,
maar het blijft nog steeds als voorheen.
Als we elkaar spreken dan luisteren we,
en komen we vervolgens overal doorheen.
Daarom is een vriendschap zo als deze
voor mij heel bijzonder.
Een goede vriendin,
zonder gezeik en gedonder.