Ik snap het gewoon niet, ik kan het niet bevatten,
Ik kan niet begrijpen dat ze jou van me af moesten jatten
Ik snap gewoon niet waarom ze jou moesten kopen,
Er zijn toch genoeg paarden die hier rond lopen?
Genoeg keuze in deze wereld en toch kiezen ze jou,
Konden ze dan niet begrijpen hoeveel ik van je hou?
Ik heb er nooit aangedacht hoe het zonder jou zou zijn,
Ik wou er niet eens aan denken die gedachte deed me pijn.
Echt waar, ik mis je vreselijk en denk aan je, elke dag
Als ik denk aan onze dagen komt er op mijn gezicht een lach.
Maar achter die lach zit een gevoel, een gevoel van missen
Echt waar lieve Derna, ik zal je nooit uit mijn gedachte wissen.