Ik lig hier allen.
In mijn ziel schreeuw ik om jou,
tot mijn stem verdoofd is en niet meer kan.
Ik wil uitbreken, ik zoek een weg om hiervandaan te komen.
Ik geloof niet dat het zo moet gaan.
Het ergste is nog het wachten
in deze kamer is het verstikkend.
Ik voel je aanwezigheid.
Ik vul mijn longen met zuurstof,
Ik adem je in.
Ik ben overleden.
Kom terug,
ik wil leven voor liefde,
ik wil leven voor jou en mij!
Kom terug!
Ik wil mijn leven leven,
ik wil jou alles geven.
Kom terug!
Kom terug,,
Ik lig hier levenloos,
in dit hok.
Ik scherm mijn huid af,
want ik ben klaar,
klaar om uittebreken!
Vertel me wanneer ik weer leef.
Vertel me wanneer ik je adem weer in adem.
Vertel me wanneer ik me weer mezelf voel.
Vertel me wanneer ik weer leef.
Vertel me wanneer het eindelijk ophoud.