Arabier
Edel bloed vloeit door je aders
Honderd moeders, honderd vaders
zijn gekomen en gegaan
om jou hier te laten staan
Trillend spiertje op je schoft
alsof je zometeen ontploft
Je adem blaast een hete damp
De grond trilt van je woeste gestamp
Je bent een kind van de woestijn
Zo zullen ook je veulens zijn...