Ik haat dit gevoel,
ik probeer te vechten voor dit,
Ik slaap en waar ik over droom,
is om naast jou wakker te worden,
vertel me dat je luisterd,
jou handen op mij is wat ik mis.
en hoe meer ik het me realieseer,
ik verlies je.
Ik zal nooit wakker worden zonder een overdosis van jou!
Ik wil niet leven
ik wil niet ademen!
totdat ik je weer naast me voel!
je neemt de pijn weg die ik voel!
Ik wil niet slapen
ik wil niet dromen.
Omdat mijn dromen me bang maken!
Hoe jij mij laat voelen is bijzonder!
Wakker worden naast jou zal nooit meer het zelfde voelen.
Ik haat het zonder je te leven.
Ik ben gek op je,
ik heb je nodig!