Haha! Grappenmaker!
Ik mag voortaan niet meer tegen jou praten..?
Ik mag niks meer aan jou vragen..?
Ik moet vanaf nu uit jouw buurt blijven..?
Haha, vergeet het maar
Ik deed nog me best voor je om het je zo makkelijk mogelijk te maken
Maar als jij nu zo moeilijk gaat doen
Heb je aan mij een verkeerde.
Haha, 't is voor jezelf inderdaad beter dat je nu even uit m'n buurt blijf ja.