Liefde kan uitbeide kanten komen.
het kan ook uit 1 kant komen.
jij zelf voelt de intense liefde in jezelf.
ze kunnen hij/zij waar van je houdt van je afpikken.
je kan er met iemand over praten,
maar je kunt het ook laten voor het is.
kan er in je hart sprake zijn van gemis.
het is aan jou de keus om zelf te weten met wie je jouw liefde wilt delen.
je kan liedes brieven schrijven,
en ze kunnen er voor zorgen dat hij/zij er niks van te zien krijgt.
je kunt verleiden,
en zij kunnen er voor dat hij/zij uit je buurt zult buurt blijven.
ze kunnen afpikken en ze kunnen hem/haar aan je laten ontkomen,
maar wat jij voor die gene voelt wordt door niemand afgenomen.