Vriendschap...
Een vriendschap gehuld...
Het glas geheven...
Geproost op het goede leven..
Vieren wij hoe de tijd van ons
leven beleven...
Het wederzijdse respect vervuld,
door om elkaar te geven...
Iemand waar je alles mee kan delen...
Nooit enkeld moment hoeft te vervelen...
Maakt een vriendschap zo'n waardevol bezit...
Met iemand die huilt, lacht en voor jouw bidt.
Dat prachtige gevoel wat je voelt...
als iemand voor altijd in jouw hart zit!