Een vriendschap zo waardevol.. Een speciale band tussen 2 mensen die geen grenzen kent.. Ben ik jou dankbaar voor de persoon wie je bent... Jij die mijn leven aanvult... Een trouwe vriend die door goud is verguld.. Bij jou kan ik met mijn verdriet schuilen.. Jij biedt mijn die troost... Geeft mijn jouw schouder om op uit te huilen... Met de glimlach waar je mee lacht... Ben jij mijn inspiratie... Jij geeft mijn kracht.. Weet hoe zeer ik jouw waardeer... Jij die een belangrijk deel van leven is... Zo iemand als jij vindt ik nooit meer!