Een droom laat jou weer even bij mij zijn
voel ik je aanwezigheid, voel ik me fijn
Het liefst droom ik de hele tijd door
zodat ik je zie en je stem weer hoor
In mijn dromen blijkt alles een grap te zijn
en ben je weer bij ons, voelen wij geen pijn
Leven we weer in verleden tijd
maar als ik mijn ogen open, zie ik de harde waarheid
Een droom gaat helaas ook weer voorbij
word ik wakker en ben je weer weg bij mij
Het gemis, het grote verdriet word steeds meer
voel ik de pijn elke dag keer op keer
Mijn grote broer ik mis je,
een gevoel dat nooit went
nu jij niet meer bij ons bent