deze dag
er is geen pijn
het is mooi
geen getrokken lijn
het is netjes
het is een zooi
ik ben helder
kijk me nu aan
we kijken nu een blik verder
laat me meegaan
deze dag
ik straal het uit
alles mag
zo helder
als haar schitterende lach
deze dag
laat me ontdekken
het hoge gras
talloze plekken
er is niets meer
om op te lossen
deze dag
helder en fris
omdat zij
er is