Lieverd je moet het weten
'houden van'is geweldig met jou
ik zal niet vergeten
het begin van vol liefde en trouw
de nachten zijn te kort
dagen zonder jou zijn te lang
en als t morgen wordt
dat ik weer naar jou verlang
zorgen maak ik altijd
zorgen in overvloed
want je bent zo geweldig
en komt t altijd goed
ik zal er altijd voor je zijn
niks gaat te ver
problemen of pijn
het leven dat jij laat zien
is fantastisch
en jij bent meer, bovendien
ik hou van je,