Overwonnen en begonnen:
De wereld is zo anders
De wereld is zo stil
Er is iets veranderd
Iets wat ik niet wil
De vogels hoor ik niet fluiten
Geen zonnestraal meer in mij
Niet meer zomaar naar buiten
Droefheid van dichtbij
De blaadjes verwelken
Geen ontkomen meer aan
Geen wijn meer in de kelken
Maar ik moet veder gaan
Bij elke stap weer iets overwonnen
Steeds maar weer een stukje dichter bij
Leven dat is begonnen
Groeiend bloeiend diep in mij
Fantasy 09-09-2010