September
Dagelijks in het woud
zoek ik berusting
wegen en schaduwen
onder de bomen
zijn mij bekend .
Wilde bloemen
één voor één gevonden
noem ik bij naam
September na zware regenvlagen
eindelijk verschenen
over de groene geduldige aarde ,
open uw grote hemelen
vol mijmering
en broze schemering
waar mensen zelden komen .