We leven onder god zegen
Maar het bloed valt als rode regen
Ik voel me welkom in de pijn van verdriet
Voordat ik al mijn tranen vergiet
liefde is dood
Er word niet eens naar mijn roepingen gehoord
Ik leid terwijl er tussen uit grijp
Agh het doet je geen pijn
Ik leef om jou te redden
ik leef om jou te leren kennen
ik leer om van jou te houden
Ik leerom van jou te vertrouwen
zo ik doe deze begin regels opnieuw
En zie ik alles repaireer wat me niet beviel
God zegen ons
en ik hou van haar en word weer gezond
Want dit kan niet zonder haar hulp
Want ik hoop dat mijn liefde vermenigvult
laat me sterven in het maanlicht met haar
dansen voor me ogen en ik ben voor eeuwig klaar
Ik eindig dit gedicht
En steek al mijn haat in de fik