Kun je niet gewoon gaan
verdwijnen uit mijn leven
Gewoon omdraaien en weglopen
zoals je eerder hebt gedaan
Deze keer niet meer terug komen
al je spullen meenemen
Me geen laatste kus meer geven
en geen tranen laten stromen
Geen briefje achterlaten met spijt
maar gewoon alleen vertrekken
Zonder nog een keer om te kijken
want het is nu echt tijd
Niet zeggen dat je me nu al mist
want ik heb van mijn fouten geleerd
Kun je niet gewoon gaan
en beseffen dat het je eigen schuld is