Alleen maar toch samen.
Wat is het toch fijn.
Om samen alleen te zijn.
Geen gezeur en geen gedoe.
We kunnen overal naar toe.
Geen gezeur en ook geen zorgen.
Alleen jij, ik en de dag van morgen.
Kon vandaag die morgen maar zijn.
Verlost van zorgen dat is pas fijn.
Alleen maar toch ook samen.
Dat kunnen mijn dochter en ik beamen.