Laat mij maar gaan... en dan zie ik jouw traan.
Maar ik ben maar een waan...
en kan nog maar net op beide ben staan.
hoezo verdriet.. ? alle ellende wat ik bied..
denk niet aan die jongen die zichzelf allang geleden verliet..
Verspilde moeite,
omdat hij de wereld toch niet ziet
dat verdient een eggotripper
Een egokikker
naast zijn schoenen toch niet?
Laat mij maar zijn.. laat mij toch gaan met jouw pijn..
Misschien ben ik gevoelloos en hard,
maar enkel jouw pijn krijgt mij nog klein.
Enkel dat nog , hier in het verre dromenstijn
Je zal me wel zien.
als iemand die enkel zijn eigen ding wil beleven...
Oke zo kom ik wel zo over misschien. Maar ik voel wat ik vind dat ik nog verdien..
Maar het is beter dat jullie maar denken,
denk maar dat ik gewoon mezelf niet wil zien.
Ookal weet ik dat ik die spiegel allang velen keren ben voorbij gelopen