Het maakt me niet uit wat jouw versie is,
of je de mijne geloofd of niet
Het moeilijkste wat ik de afgelopen jaren moest doen, was jou loslaten
de dromen die ik had voor ons, de overtuiging dat wij samen oud zouden worden
nadat je me bewust pijn deed daar op die berg, stierf er een stukje van me
wist ik dat ik mijn dromen moest bijstellen, mijn hoop moest laten varen
het was verdomde moeilijk, maar het is gelukt!
en toen vond ik weer het geluk, mijn maatje, mijn minnaar, mijn allerliefste
mijn leven is perfect in balans nu
en ik weet...we hoeven elkaar een volgend leven niet meer tegen te komen
ons leermoment samen is klaar
dit geeft me rust en ook een soort van weemoed
we dachten beide dat we ooit elkaar weer zouden zien
maar je gezicht staat in mijn geheugen
ik wens je het beste, al het geluk dat je zo zocht
zal altijd aan je denken blijven, onze tijd samen was voor mij bijzonder