Vallen
er lijkt niets te veranderen
aan onze blikken, onze houding
ook al heb ik mezelf gevonden
zoveel fouten, zoveel zonden
kom, haal me naar beneden
je weet vast wel hoe dat moet
Hij wil me best laten gaan
ik heb het hier wel gehad
ik ben daar geweest
waar alles blauw was
en toen viel ik naar beneden
Hij hoorde mijn gebeden
op één of andere manier
kon ik mezelf niet tegenhouden
ik wou weten hoe het zou voelen
in de koude grond, met meer dan mijn voeten
en toen viel ik
naar beneden
Love’s Requiem ©