Piet was de man van de molenwiekende slaggitaar
en de bekkentrekkende
die de vrouw van de drummer bedroeg
met de stofzuigerslang
was een fan van Frank Zappa
Peruanen en tuinhekjes
vocalisten die playbacken
de lucht is vrij
voor hen die spelen
dat ze ingeplugd zijn