In jouw ogen
een droom, in stukken geslagen
ik wist dat je gewelddadig was
dat geluk me de rug toe zou keren
dat je het zou breken, mijn hart
en ver weg over de bergen
is waar je me zult vinden, lief
geen regenboog die de weg leidt
er zijn slechts tranen van verdriet
in jouw ogen besta ik niet meer
je kijkt me aan met een lege blik
je had zoveel van me kunnen zien
maar ik was weg met slechts één klik
mijn dood staat op jouw naam
slechts in jouw ogen
ben ik dood
ben ik bedrogen
Love’s Requiem ©